Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heitir Kettir Farense F.C
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


16e minuut.
Þórarinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. llugason rent richting de bal. llugason passt de bal in één keer door. Vilbergsson is nu in balbezit. Vilbergsson geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Ólafsson onderschept slim de pass. Ólafsson probeert naar een medespeler te passen. Bjartmarsson is nu in balbezit. Matthíasson verovert de bal door een tackle van achteren. Matthíasson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Hannesson controleert de bal met de borst. llugason bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthíasson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Matthíasson krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Klungelig pakt Ottósson de bal. Ottósson met een sublieme pass. Þórmóðsson is nu in balbezit. Victorsson onderschept slim de pass. Victorsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heitir Kettir - Farense F.C 0:1

29e minuut.
Arason is nu in balbezit. Þórmóðsson is nu in balbezit. Arason verovert de bal door een tackle van achteren. Victorsson is nu in balbezit. Victorsson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Júliússon controleert de bal met de borst. Hjörvarsson rent richting de bal. Júliússon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Júliússon krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Þórarinnsson is nu in balbezit. Arason tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Þórarinnsson raakt geblesseerd tijdens het duel. Aðalsteinnsson met een snel genomen vrije trap. Matthíasson is nu in balbezit. Matthíasson draait met de bal, schiet en ... Ófeigsson bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Heitir Kettir - Farense F.C 1:1

38e minuut.
Matthíasson is nu in balbezit. Matthíasson probeert naar een medespeler te passen. Bjartmarsson rent richting de bal. Sigurbjörnsson is nu in balbezit. Sigurbjörnsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heitir Kettir - Farense F.C 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heitir Kettir 49%, Farense F.C 51%.
Heitir Kettir - Farense F.C 2:1

51e minuut.
Hannesson geeft een hoge lob. Inworp. Tómason met een snelle inworp. Matthíasson is nu in balbezit. Matthíasson geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Vilbergsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilbergsson geeft de bal voor. Bjartmarsson speelt de bal door. Arason is nu in balbezit. Arason schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Guðmundsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Victorsson onderschept slim de pass. Victorsson speelt de bal door. Sigurbjörnsson rent richting de bal. Sigurbjörnsson geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Þórmóðsson geeft een lange en hoge pass. Júliússon bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ólafsson zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Ólafsson moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ólafsson schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Júliússon raakt geblesseerd tijdens het duel. Júliússon zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heitir Kettir 42%, Farense F.C 58%.
Heitir Kettir - Farense F.C 2:1