Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tindastoll بلابلابةرىلاؤةلا
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 15.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


22e minuut.
Ársælsson verovert de bal door een tackle van achteren. Ársælsson passt de bal zonder na te denken. Þórsteinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eiríksson verovert de bal door een tackle van achteren. Eiríksson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tindastoll - بلابلابةرىلاؤةلا 0:1

34e minuut.
Elísson bereikt de bal nog maar net als eerste. Elísson passt de bal zonder na te denken. Bjarnólfsson rent richting de bal. Bjarnólfsson haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Brynleifsson de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Bjarnólfsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brynleifsson is nu in balbezit. Brynleifsson met een sublieme pass. Hallbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hallbjörnsson schiet op doel. Dórason bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tindastoll 48%, بلابلابةرىلاؤةلا 52%.
tindastoll - بلابلابةرىلاؤةلا 0:1

54e minuut.
Sigþórsson is nu in balbezit. Brynleifsson verovert de bal door een tackle van achteren. Brynleifsson passt de bal met de wreef. Finnsson rent richting de bal. Finnsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Elísson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brynleifsson rent richting de bal. Brynleifsson passt de bal in één keer door. Hólmsteinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hólmsteinnsson haalt uit met een fantastische trap. Dórason kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tindastoll 32%, بلابلابةرىلاؤةلا 68%.
tindastoll - بلابلابةرىلاؤةلا 0:1