Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GabrielzGbr Greindur Betlarar
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 15.4
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Ingvason bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingvason passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kristbjörnsson de bal. Bjartmannsson onderschept slim de pass. Bjartmannsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GabrielzGbr - Greindur Betlarar 1:0

10e minuut.
Elvarsson passt de bal met de wreef. Axelsson is nu in balbezit. Axelsson geeft een lange en hoge pass. Andrésson is nu in balbezit. Andrésson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
llugason met een sublieme pass. Sigurþórsson is nu in balbezit. Axelsson verovert de bal door een tackle van achteren. Bjartmannsson onderschept slim de pass. Bjartmannsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GabrielzGbr - Greindur Betlarar 2:0

17e minuut.
Daar is Axelsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bjartmannsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjartmannsson met een sublieme pass. Sigurþórsson is nu in balbezit. Sigurþórsson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Baldvinsson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sigurðsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jensson is nu in balbezit. Jensson geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Elvarsson passt de bal zonder na te denken. Jensson rent richting de bal. Jensson passt de bal zonder na te denken. Sigurþórsson heeft problemen om de bal te vangen. Sigurþórsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Eyvindsson met een harde bal richting middenveld. Gautsson rent richting de bal. Andrésson bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrésson draait met de bal, schiet en ... Hreinnsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GabrielzGbr 48%, Greindur Betlarar 52%.
GabrielzGbr - Greindur Betlarar 2:0

48e minuut.
Úlfsson geeft een lange en hoge pass. Haraldsson is nu in balbezit. Ellertsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ellertsson krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Sigtryggsson rent richting de bal. Sigtryggsson geeft de bal voor. Sigurþórsson is nu in balbezit. Sigurþórsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Elvarsson kopt de bal weg. Klungelig pakt Baldvinsson de bal. Bjartmannsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjartmannsson haalt uit met een fantastische trap. Baldvinsson probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
GabrielzGbr - Greindur Betlarar 3:0

85e minuut.
Baldvinsson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jensson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Bjartmannsson de bal. Bjartmannsson geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GabrielzGbr 36%, Greindur Betlarar 64%.
GabrielzGbr - Greindur Betlarar 3:0