Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Valli A- aron bjarki
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 15.2
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Hreiðarsson is nu in balbezit. Hreiðarsson passt de bal met de wreef. Reynirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigurðsson onderschept slim de pass. Sigurðsson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Olgeirsson rent richting de bal. Örnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Örnsson probeert naar een medespeler te passen. Þorgilsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorgilsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Valli A- - aron bjarki 1:0

18e minuut.
Hreiðarsson passt de bal met de wreef. Theódórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynirsson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Reynirsson krijgt een gele kaart. Theódórsson raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sigurðsson zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Valli A- - aron bjarki 2:0

38e minuut.
Erlendsson geeft een lange en hoge pass. Þráinnsson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sigurvinson. Þráinnsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Þráinnsson neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valli A- 39%, aron bjarki 61%.
Valli A- - aron bjarki 2:0

51e minuut.
Róbertsson probeert naar een medespeler te passen. Erlendsson heeft problemen om de bal te vangen. Erlendsson probeert naar een medespeler te passen. Ásgeirsson rent richting de bal. Ásgeirsson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

55e minuut.
Róbertsson geeft de bal voor. Sigurvinson speelt de bal door. Þorgilsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigurðsson rent richting de bal. Sigurðsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Örnsson passt de bal in één keer door. Sigurðsson rent richting de bal. Reynirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigurðsson onderschept slim de pass. Sigurðsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Valli A- - aron bjarki 3:0

77e minuut.
Hólmsteinnsson geeft een lange en hoge pass. Daar is Hreiðarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hreiðarsson passt de bal in één keer door. Þorgilsson is nu in balbezit. Þorgilsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Vilhelmsson probeert naar een medespeler te passen. Þráinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þráinnsson draait met de bal, schiet en ... Ásgeirsson maakt een snoekduik en kopt de bal. Börksson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valli A- - aron bjarki 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valli A- 36%, aron bjarki 64%.
Valli A- - aron bjarki 3:1