Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GabrielzGbr tindastoll
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Aðalsteinnsson is nu in balbezit. Elvarsson onderschept slim de pass. Elvarsson speelt de bal door. Sigurþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigurþórsson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Brynleifsson is nu in balbezit. Sigurbjörnsson rent richting de bal. Finnsson onderschept slim de pass. Finnsson draait met de bal, schiet en ... Ellertsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GabrielzGbr - tindastoll 0:1

14e minuut.
Herjólfsson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bjarnólfsson met een snelle inworp. Hallbjörnsson is nu in balbezit. Hallbjörnsson geeft een hoge lob. Hrafnsson bokst de bal weg.

17e minuut.
Bjartmannsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigurþórsson is nu in balbezit. Hallbjörnsson onderschept slim de pass. Bjartmannsson verovert de bal door een tackle van achteren. Bjartmannsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GabrielzGbr - tindastoll 1:1

28e minuut.
Elvarsson is nu in balbezit. Brynleifsson onderschept slim de pass. Brynleifsson passt de bal zonder na te denken. Finnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Finnsson haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GabrielzGbr 31%, tindastoll 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GabrielzGbr - tindastoll 1:1

54e minuut.
Brynleifsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Brynleifsson speelt de bal door. Ellertsson rent richting de bal. Finnsson is nu in balbezit. Finnsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Sigtryggsson verovert de bal door een tackle van achteren. Sigtryggsson geeft een hoge lob. Sigurþórsson kopt de bal weg. Daar is Sigtryggsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elísson geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Hólmsteinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hólmsteinnsson geeft een hoge lob. Herjólfsson speelt de bal door. Sigurþórsson rent richting de bal. Sigurþórsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Brynleifsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Brynleifsson met een sublieme pass. Ellertsson rent richting de bal. Finnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Finnsson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Bjarnólfsson met de inworp. Hólmsteinnsson rent richting de bal. Hólmsteinnsson passt de bal in één keer door. Sigurþórsson is nu in balbezit. Sigurþórsson schiet op doel. Ísaksson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GabrielzGbr 42%, tindastoll 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GabrielzGbr - tindastoll 1:1