Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GabrielzGbr Team McClean
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.7
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Ísleifsson passt de bal zonder na te denken. Jónharðson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bjartmannsson. Bjartmannsson krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Sigtryggsson speelt de bal door. Bjartmannsson is nu in balbezit. Bjartmannsson probeert naar een medespeler te passen. Sigurþórsson is nu in balbezit. Sigurþórsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Sigtryggsson probeert naar een medespeler te passen. Jensson is nu in balbezit. Jensson met een sublieme pass. Bjartmannsson rent richting de bal. Bjartmannsson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Sigurþórsson de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Jónharðson met de inworp. Sturlaugsson met een sublieme pass. Mánason rent richting de bal. Brekason is nu in balbezit. Brekason schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Herjólfsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. llugason bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jónharðson. Jónharðson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GabrielzGbr 48%, Team McClean 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GabrielzGbr - Team McClean 0:0

48e minuut.
Sturlason geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jensson met een snelle inworp. Bjartmannsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjartmannsson geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Mánason bereikt de bal nog maar net als eerste. Mánason passt de bal in één keer door. Brekason bereikt de bal nog maar net als eerste. Mánason bereikt de bal nog maar net als eerste. Mánason draait met de bal, schiet en ... Hrafnsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
GabrielzGbr - Team McClean 0:1

56e minuut.
Sigurþórsson passt de bal met de wreef. Elvarsson probeert de bal met de borst te controleren. Brekason onderschept slim de pass. Mánason rent richting de bal. Mánason haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Steinbergsson met een sublieme pass. Ellertsson is nu in balbezit. Ellertsson geeft de bal voor. Brekason is nu in balbezit. Brekason draait met de bal, schiet en ... Hrafnsson bokst de bal weg.

75e minuut.
Sigtryggsson geeft de bal voor. llugason met een sublieme pass. Kristbjörnsson rent richting de bal. Sigurþórsson is nu in balbezit. Sigurþórsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Bjartmannsson onderschept slim de pass. Sturlaugsson verovert de bal door een tackle van achteren. Sturlaugsson passt de bal zonder na te denken. Mánason is nu in balbezit. Mánason schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GabrielzGbr - Team McClean 0:2

90e minuut.
Jensson geeft een lange en hoge pass. Aðalgeirsson met een sublieme pass. Sigtryggsson kopt de bal weg. Daar is Sigurþórsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sigurþórsson draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
GabrielzGbr - Team McClean 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GabrielzGbr 58%, Team McClean 42%.
GabrielzGbr - Team McClean 1:2