Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KeflavikBR tindastoll
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Brynleifsson is nu in balbezit. Ómarsson onderschept slim de pass. Finnsson begaat een overtreding. Finnsson krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Valdimarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Valdimarsson met een sublieme pass. Þórsteinsson is nu in balbezit. Andrésson rent richting de bal. Andrésson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Finnsson is nu in balbezit. Brynleifsson rent richting de bal. Finnsson is nu in balbezit. Brynleifsson rent richting de bal. Brynleifsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Andrésson rent richting de bal. Hólmsteinnsson onderschept slim de pass. Hólmsteinnsson geeft de bal voor. Brynleifsson rent richting de bal. Brynleifsson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Vernharðsson kopt de bal weg. Brynleifsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Brynleifsson passt de bal zonder na te denken. Finnsson rent richting de bal. Finnsson schiet op doel. Þorkelsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KeflavikBR 67%, tindastoll 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KeflavikBR - tindastoll 0:0

55e minuut.
Ómarsson speelt de bal door. Elísson rent richting de bal. Elísson geeft de bal voor. Finnsson is nu in balbezit. Finnsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KeflavikBR - tindastoll 0:1

64e minuut.
Valdimarsson speelt de bal door. Andrésson is nu in balbezit. Þórsteinsson is nu in balbezit. Andrésson verovert de bal door een tackle van achteren. Andrésson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Þorsteinnsson is nu in balbezit. Þorsteinnsson met een sublieme pass. Vernharðsson met een sublieme pass. Andrésson is nu in balbezit. Andrésson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Þórsson met een sublieme pass. Daar is Vernharðsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vernharðsson speelt de bal door. Patricksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Patricksson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KeflavikBR 42%, tindastoll 58%.
KeflavikBR - tindastoll 0:1