Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aron bjarki tindastoll
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Brynleifsson heeft problemen om de bal te vangen. Reynirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Brynleifsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brynleifsson krijgt een gele kaart. Reynirsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vilhelmsson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Erlendsson speelt de bal door. Þráinnsson rent richting de bal. Þráinnsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Brynleifsson is nu in balbezit. Brynleifsson draait met de bal, schiet en ... Elísson rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Elísson neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Finnsson rent richting de bal. Finnsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Aðalsteinnsson met de inworp. Hólmsteinnsson met een sublieme pass. Ingibjörnsson rent richting de bal. Finnsson onderschept slim de pass. Finnsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Hólmsteinnsson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Erlendsson met een snelle inworp. Þráinnsson rent richting de bal. Þráinnsson geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aron bjarki 70%, tindastoll 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
aron bjarki - tindastoll 0:0

51e minuut.
Vilhelmsson controleert de bal met de borst. Hallbjörnsson rent richting de bal. Vilhelmsson verovert de bal door een tackle van achteren. Þráinnsson rent richting de bal. Þráinnsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Elísson bereikt de bal nog maar net als eerste. Elísson geeft een hoge lob. Reynirsson kopt de bal weg. Ásgeirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ásgeirsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Brynleifsson rent richting de bal. Reynirsson verovert de bal door een tackle van achteren. Reynirsson met een sublieme pass. Finnsson is nu in balbezit. Finnsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
aron bjarki - tindastoll 0:1

69e minuut.
Ingileifsson rent richting de bal. Elísson verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Elísson de bal. Elísson met een sublieme pass. Brynleifsson geeft een lange en hoge pass. Daníelsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Ingileifsson onderschept slim de pass. Vilhelmsson is nu in balbezit. Vilhelmsson passt de bal in één keer door. Ásgeirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ásgeirsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Þráinnsson passt de bal in één keer door. Reynirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynirsson passt de bal in één keer door. Erlendsson is nu in balbezit. Erlendsson geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Þráinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilhelmsson rent richting de bal. Vilhelmsson met een sublieme pass. Ásgeirsson is nu in balbezit. Ásgeirsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Þráinnsson rent richting de bal. Ásgeirsson is nu in balbezit. Þráinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ásgeirsson rent richting de bal. Ásgeirsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
aron bjarki - tindastoll 1:1

89e minuut.
Ingileifsson onderschept slim de pass. Ingileifsson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hallbjörnsson met een snelle inworp. Elísson geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Almarsson trapt de bal weg. Erlendsson kopt de bal weg. Aðalsteinnsson heeft problemen om de bal te vangen. Ásgeirsson rent richting de bal. Ásgeirsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aron bjarki 36%, tindastoll 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
aron bjarki - tindastoll 1:1