Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tindastoll aron bjarki
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
3 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 14.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Vilhelmsson geeft de bal voor. Þórsteinsson is nu in balbezit. Ásgeirsson verovert de bal door een tackle van achteren. Ásgeirsson haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Þorsteinnsson de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Þórsteinsson met een sublieme pass. Hallbjörnsson rent richting de bal. Þráinnsson onderschept slim de pass. Þráinnsson schiet op doel. Ásgeirsson maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Hallbjörnsson kan de bal niet met de borst controleren. Vilhelmsson rent richting de bal. Vilhelmsson probeert naar een medespeler te passen. Ásgeirsson rent richting de bal. Ásgeirsson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Guðgeirsson verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Daar is Hallbjörnsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Þráinnsson is nu in balbezit. Hólmsteinnsson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hólmsteinnsson krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Pálmason geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hólmsteinnsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bjarnólfsson kan de bal niet met de borst controleren. Bjarnólfsson geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Ásgeirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ásgeirsson draait met de bal, schiet en ... Guðgeirsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Olgeirsson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Brynleifsson rent richting de bal. Finnsson rent richting de bal. Ingibjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Finnsson onderschept slim de pass. Finnsson schiet op doel. Daníelsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tindastoll 57%, aron bjarki 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tindastoll - aron bjarki 0:0

81e minuut.
Aðalsteinnsson geeft een hoge lob. Ingileifsson controleert de bal met de borst. Met opzet legt Elísson zijn tegenspeler op de grond. Ingileifsson moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ingileifsson kan niet meer verder spelen. Róbertsson komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tindastoll 44%, aron bjarki 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tindastoll - aron bjarki 0:0