Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vísir Vellir Litlir Birnir
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.2
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Brjánnsson rent richting de bal. Brjánnsson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Daníelsson met een snelle inworp. Axelsson geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Rafnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Valtýrsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Valtýrsson speelt de bal door. Kristmannsson is nu in balbezit. Kristmannsson draait met de bal, schiet en ... Þórarinnsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Vísir Vellir - Litlir Birnir 0:1

43e minuut.
Axelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Axelsson is nu in balbezit. Rafnsson is nu in balbezit. Rafnsson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Daníelsson geeft de bal voor. De bal rolt over de achterlijn. Brjánnsson trapt de bal weg. Kristmannsson is nu in balbezit. Kristmannsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vísir Vellir 46%, Litlir Birnir 54%.
Vísir Vellir - Litlir Birnir 0:1

53e minuut.
Inworp. Þorbjörnsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jóelsson heeft problemen om de bal te vangen. Axelsson rent richting de bal. Axelsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Victorsson rent richting de bal. Victorsson speelt de bal door. Valtýrsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Axelsson onderschept slim de pass. Axelsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Viktorsson trapt de bal weg van het doel. Axelsson kopt de bal weg. Viktorsson bokst de bal weg.

88e minuut.
Gunnarsson geeft een hoge lob. Klungelig pakt Valtýrsson de bal. Valtýrsson passt de bal met de wreef. Kristmannsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristmannsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vísir Vellir - Litlir Birnir 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vísir Vellir 34%, Litlir Birnir 66%.
Vísir Vellir - Litlir Birnir 0:2