Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Litlir Birnir hafthor FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 18.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Kristmannsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigtryggsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristmannsson onderschept slim de pass. Kristmannsson haalt uit met een fantastische trap. Ævarsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Litlir Birnir - hafthor FC 1:0

36e minuut.
Hlynsson probeert naar een medespeler te passen. Narfason is nu in balbezit. Narfason speelt de bal door. Jósefsson rent richting de bal. Jósefsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Inworp. Valtýrsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sigurðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafnsson haalt uit met een fantastische trap. Viktorsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Litlir Birnir 41%, hafthor FC 59%.
Litlir Birnir - hafthor FC 1:0

47e minuut.
Jóelsson met een sublieme pass. Kristmannsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristmannsson onderschept slim de pass. Kristmannsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Valtýrsson kopt de bal weg. Jóelsson rent richting de bal. Gustavsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jóelsson raakt geblesseerd tijdens het duel. Jóelsson met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Sigurðsson is nu in balbezit. Viðarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viðarsson passt de bal zonder na te denken. Kristmannsson rent richting de bal. Kristmannsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Sigurðsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valtýrsson is nu in balbezit. Valtýrsson probeert naar een medespeler te passen. Viðarsson is nu in balbezit. Viðarsson schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Litlir Birnir 58%, hafthor FC 42%.
Litlir Birnir - hafthor FC 1:0