Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glaðir Ásar Húnarnir
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 4
6 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 13.8
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Valgarðsson kopt de bal weg. Andrason rent richting de bal. Baldursson onderschept slim de pass. Óskarsson is nu in balbezit. Óskarsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Benediktsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálmarsson rent richting de bal. Valgarðsson begaat een overtreding. Valgarðsson krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Baldursson is nu in balbezit. Óskarsson rent richting de bal. Ármannsson verovert de bal door een tackle van achteren. Baldursson onderschept slim de pass. Baldursson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Gústafsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pálmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálmarsson passt de bal in één keer door. Ævarsson is nu in balbezit. Ævarsson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glaðir Ásar 44%, Húnarnir 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Glaðir Ásar - Húnarnir 0:0

51e minuut.
Guðbergson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðbergson geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Andrason de bal onder controle te krijgen. Baldursson rent richting de bal. Baldursson passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Ævarsson geeft de bal voor. Gústafsson is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gústafsson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Andrason, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Andrason is nu in balbezit. Jakobsson verovert de bal door een tackle van achteren. Jakobsson probeert naar een medespeler te passen. Óskarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Óskarsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Ævarsson speelt de bal door. Baldursson rent richting de bal. Baldursson probeert naar een medespeler te passen. Óskarsson is nu in balbezit. Óskarsson schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glaðir Ásar 64%, Húnarnir 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Glaðir Ásar - Húnarnir 0:0