Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Íþróttafélagið Sigurvegarar Litlir Birnir
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 15.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Sigurðsson rent richting de bal. Patreksson rent richting de bal. Sigurðsson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sigurðsson krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Jóelsson geeft de bal voor. Inworp. Daðason met een snelle inworp. Frostason bereikt de bal nog maar net als eerste. Frostason haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Darrason is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Íþróttafélagið Sigurvegarar - Litlir Birnir 1:0

21e minuut.
Gunnarsson probeert naar een medespeler te passen. Viðarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viðarsson passt de bal met de wreef. Kristmannsson rent richting de bal. Kristmannsson schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Íþróttafélagið Sigurvegarar - Litlir Birnir 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Íþróttafélagið Sigurvegarar 55%, Litlir Birnir 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Íþróttafélagið Sigurvegarar - Litlir Birnir 1:1

51e minuut.
Viðarsson probeert naar een medespeler te passen. Kristmannsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristmannsson passt de bal in één keer door. Viðarsson is nu in balbezit. Viðarsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Brjánnsson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Patreksson met een snelle inworp. Frostason rent richting de bal. Frostason draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Darrason is nu in balbezit. Darrason draait met de bal, schiet en ... Indridason kopt de bal weg. Frostason bereikt de bal nog maar net als eerste. Frostason haalt uit met een fantastische trap. Viktorsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Þorsteinnsson rent richting de bal. Þorsteinnsson geeft een hoge lob. Sigurðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Patreksson onderschept slim de pass. Patreksson geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Íþróttafélagið Sigurvegarar 50%, Litlir Birnir 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Íþróttafélagið Sigurvegarar - Litlir Birnir 1:1