Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Litlir Birnir Speed Limit
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
15.6 gemiddelde waardering 18.4
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


17e minuut.
Hafliðason is nu in balbezit. Gunnarsson onderschept slim de pass. Gunnarsson passt de bal zonder na te denken. Kristmannsson rent richting de bal. Kristmannsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Viðarsson met een sublieme pass. Tinnason rent richting de bal. Vignirsson begaat een overtreding. Vignirsson krijgt een gele kaart. Tinnason raakt geblesseerd tijdens het duel. Valtýrsson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kristmannsson krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kristmannsson rent richting de bal. Matthíasson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kristmannsson raakt geblesseerd tijdens het duel. Viðarsson met een snel genomen vrije trap. Daar is Guðfinnsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kristmannsson verovert de bal door een tackle van achteren. Kristmannsson haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Ísaksson de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Matthíasson geeft een lange en hoge pass. Olgeirsson is nu in balbezit. Olgeirsson speelt de bal door. Hermundsson is nu in balbezit. Hermundsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Hreinnsson rent richting de bal. Hermundsson rent richting de bal. Hreinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermundsson is nu in balbezit. Hermundsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Litlir Birnir 59%, Speed Limit 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Litlir Birnir - Speed Limit 0:0

47e minuut.
Brynleifsson rent richting de bal. Brynleifsson geeft de bal voor. Guðfinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermundsson is nu in balbezit. Hermundsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Hreinnsson speelt de bal door. Brjánnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermundsson verovert de bal door een tackle van achteren. Hermundsson draait met de bal, schiet en ... Viktorsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Litlir Birnir - Speed Limit 0:1

84e minuut.
Guðfinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viðarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðfinnsson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Guðfinnsson moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Guðfinnsson schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Litlir Birnir 59%, Speed Limit 41%.
Litlir Birnir - Speed Limit 0:1