Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Speed Limit Heppnir Þorskar
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 20
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Matthíasson passt de bal met de wreef. Óttarsson rent richting de bal. Dagsson is nu in balbezit. Óttarsson is nu in balbezit. Óttarsson draait met de bal, schiet en ... Þorleifsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Óttarsson passt de bal in één keer door. Finnsson is nu in balbezit. Matthíasson probeert naar een medespeler te passen. Dagsson rent richting de bal. Dagsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Hermundsson is nu in balbezit. Hreinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermundsson rent richting de bal. Hreinnsson rent richting de bal. Hreinnsson draait met de bal, schiet en ... Paal!

17e minuut.
Ingimundsson geeft de bal voor. Jónmundarson kopt de bal weg. Þorleifsson heeft problemen om de bal te vangen. Brynleifsson is nu in balbezit. Brynleifsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Vignirsson rent richting de bal. Vignirsson geeft een hoge lob. Ingimundsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermundsson verovert de bal door een tackle van achteren. Hermundsson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Hafliðason passt de bal zonder na te denken. Inworp. Þorleifsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Finnsson rent richting de bal. Finnsson geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Hálfdánsson geeft een hoge lob. Hreinnsson kopt de bal weg. Ingimundsson rent richting de bal. Hermundsson onderschept slim de pass. Hermundsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Speed Limit - Heppnir Þorskar 1:0

30e minuut.
Vignirsson geeft de bal voor. Björgúlfsson controleert de bal met de borst. Hermundsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermundsson draait met de bal, schiet en ... Guðfinnsson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Hreinnsson probeert naar een medespeler te passen. Hörðsson is nu in balbezit. Met opzet legt Jónmundarson zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Jónmundarson naar de kleedkamers voor een vroege douche.

43e minuut.
Óttarsson is nu in balbezit. Óttarsson passt de bal zonder na te denken. Hörðsson is nu in balbezit. Hörðsson geeft een hoge lob. Dagsson krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Speed Limit - Heppnir Þorskar 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Speed Limit 56%, Heppnir Þorskar 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Speed Limit - Heppnir Þorskar 1:1

52e minuut.
Þorleifsson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brynleifsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hreinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hreinnsson draait met de bal, schiet en ... Guðfinnsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Hörðsson probeert naar een medespeler te passen. Hálfdánsson met een sublieme pass. Klungelig pakt Ísaksson de bal. Dagsson is nu in balbezit. Dagsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Speed Limit - Heppnir Þorskar 1:2

72e minuut.
Lúðvíksson probeert naar een medespeler te passen. Jóhannesson rent richting de bal. Jóhannesson geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dagsson de bal. Dagsson schiet op doel. Þorleifsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Speed Limit - Heppnir Þorskar 1:3

74e minuut.
Olgeirsson met de inworp. Daar is Hreinnsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jóhannesson is nu in balbezit. Hreinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hreinnsson geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Lúðvíksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hreinnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Hreinnsson probeert naar een medespeler te passen. Hermundsson is nu in balbezit. Hermundsson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Speed Limit 62%, Heppnir Þorskar 38%.
Speed Limit - Heppnir Þorskar 1:3