Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BODYAHMED Catania Calcio
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Lárusson heeft problemen om de bal te vangen. Jósefsson met een sublieme pass. Lárusson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gabríelsson rent richting de bal. Gabríelsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BODYAHMED - Catania Calcio 0:1

19e minuut.
Þórsson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jóhannesson komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Viktorsson passt de bal in één keer door. Þorvarðsson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sölvason. Sölvason krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Jósefsson rent richting de bal. Svansson onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valgarðsson. Valgarðsson krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Viggósson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Viktorsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Valgarðsson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Viktorsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Viktorsson zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Jósefsson passt de bal in één keer door. Gabríelsson rent richting de bal. Lárusson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabríelsson onderschept slim de pass. Gabríelsson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Daar is Svansson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jósefsson is nu in balbezit. Jósefsson probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gabríelsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabríelsson draait met de bal, schiet en ... Hrólfsson bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BODYAHMED 57%, Catania Calcio 43%.
BODYAHMED - Catania Calcio 0:1

55e minuut.
Viggósson passt de bal zonder na te denken. Njálsson rent richting de bal. Sigurþórsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sigurþórsson krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Sigurþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viggósson speelt de bal door. Viktorsson is nu in balbezit. Sigurþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigurþórsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Njálsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorsson is nu in balbezit. Viktorsson passt de bal in één keer door. Sigurþórsson is nu in balbezit. Sigurþórsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Svansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jósefsson onderschept slim de pass. Jósefsson speelt de bal door. Gabríelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabríelsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BODYAHMED - Catania Calcio 0:2

78e minuut.
Lárusson geeft een hoge lob. Jósefsson controleert de bal met de borst. Svansson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Svansson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BODYAHMED 48%, Catania Calcio 52%.
BODYAHMED - Catania Calcio 0:2