Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Catania Calcio BODYAHMED
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Jósefsson is nu in balbezit. Svansson verovert de bal door een tackle van achteren. Gylfason verovert de bal door een tackle van achteren. Jósefsson is nu in balbezit. Jósefsson haalt uit met een fantastische trap. Hrólfsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Catania Calcio - BODYAHMED 1:0

12e minuut.
Þórsson verovert de bal door een tackle van achteren. Adamsson is nu in balbezit. Adamsson met een sublieme pass. Sigurþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigurþórsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Ófeigsson met een harde bal richting middenveld. Svansson kopt de bal weg. Klungelig pakt Nonnason de bal. Sigurþórsson is nu in balbezit. Sigurþórsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Catania Calcio - BODYAHMED 1:1

15e minuut.
Valgarðsson is nu in balbezit. Sigurþórsson verovert de bal door een tackle van achteren. Herjólfsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigurþórsson verovert de bal door een tackle van achteren. Sigurþórsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Þórsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jósefsson geeft een lange en hoge pass. Njálsson is nu in balbezit. Njálsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Jósefsson onderschept slim de pass. Njálsson rent richting de bal. Njálsson passt de bal in één keer door. Gylfason bereikt de bal nog maar net als eerste. Gylfason draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Catania Calcio 43%, BODYAHMED 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Catania Calcio - BODYAHMED 1:1

46e minuut.
Sigurþórsson met een sublieme pass. Viktorsson heeft problemen om de bal te vangen. Gylfason verovert de bal door een tackle van achteren. Gylfason haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Njálsson is nu in balbezit. Viktorsson speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Njálsson de bal onder controle te krijgen. Sigurþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigurþórsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Njálsson geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Þorvarðsson met de inworp. Viktorsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorsson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Oliversson probeert naar een medespeler te passen. Njálsson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sigursteinnsson. Njálsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Njálsson met een snel genomen vrije trap. Paal! Hrólfsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gylfason bereikt de bal nog maar net als eerste. Gylfason haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Catania Calcio - BODYAHMED 2:1

81e minuut.
Sölvason is nu in balbezit. Þorvarðsson onderschept slim de pass. Þorvarðsson passt de bal in één keer door. Sigurþórsson rent richting de bal. Sigurþórsson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Catania Calcio 46%, BODYAHMED 54%.
Catania Calcio - BODYAHMED 2:1