Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heitir Æsir Keviguaçu
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Hauksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Daðason onderschept slim de pass. Daðason probeert naar een medespeler te passen. Kolvidsson is nu in balbezit. Kolvidsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heitir Æsir - Keviguaçu 1:0

5e minuut.
Eðvarðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Brynjólfsson verovert de bal door een tackle van achteren. Brynjólfsson passt de bal zonder na te denken. Hreinnsson is nu in balbezit. Hreinnsson haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kolvidsson passt de bal in één keer door. Eyþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eðvarðsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eyþórsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Eyþórsson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heitir Æsir 56%, Keviguaçu 44%.
Heitir Æsir - Keviguaçu 1:0

51e minuut.
Alexandersson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Eyþórsson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Brandsson is nu in balbezit. Brandsson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Guðbrandsson is nu in balbezit. Hreinnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Brandsson onderschept slim de pass. Brynjólfsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Brynjólfsson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Hreinnsson geeft de bal voor. Daðason rent richting de bal. Daðason speelt de bal door. Kolvidsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolvidsson draait met de bal, schiet en ... Bergmannsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heitir Æsir 52%, Keviguaçu 48%.
Heitir Æsir - Keviguaçu 1:0