Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Demonar EWSFTJN
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.4
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Ormsson geeft een hoge lob. Sævarsson kopt de bal weg. Hallsson rent richting de bal. Hallsson draait met de bal, schiet en ... Skarphéðinsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Demonar - EWSFTJN 0:1

13e minuut.
Birkisson rent richting de bal. Númason verovert de bal door een tackle van achteren. Númason probeert naar een medespeler te passen. Engilbertsson rent richting de bal. Engilbertsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Birkisson is nu in balbezit. Ormsson is nu in balbezit. Ormsson probeert naar een medespeler te passen. Birkisson is nu in balbezit. Birkisson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Teitursson probeert naar een medespeler te passen. Birkisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Birkisson passt de bal met de wreef. Hallsson is nu in balbezit. Hallsson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Teitursson onderschept slim de pass. Teitursson geeft een hoge lob. Úlfsson kopt de bal weg. Engilbertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Engilbertsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Birkisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hallsson is nu in balbezit. Sævarsson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sævarsson krijgt een gele kaart. Hallsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Birkisson legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Traustason met een sublieme pass. Engilbertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Traustason speelt de bal door. Engilbertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Engilbertsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Inworp. Gunnarsson met de inworp. Gunnleifsson rent richting de bal. Gunnleifsson geeft een hoge lob. Axelsson geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Demonar - EWSFTJN 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demonar 50%, EWSFTJN 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Demonar - EWSFTJN 1:1

48e minuut.
Númason onderschept slim de pass. Númason geeft een hoge lob. Traustason probeert de bal aan de voet te houden. Engilbertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Engilbertsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Þórólfsson geeft een lange en hoge pass. Sævarsson kopt de bal weg. Hallsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hallsson haalt uit met een fantastische trap. Skarphéðinsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Demonar - EWSFTJN 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demonar 39%, EWSFTJN 61%.
Demonar - EWSFTJN 1:2