Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Algengir Karlar Ísafjörður Cröatia
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten hopeless
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


20e minuut.
Jansson is nu in balbezit. Njarðarson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jansson onderschept slim de pass. Jansson schiet op doel. Kolvidsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Algengir Karlar - Ísafjörður Cröatia 1:0

23e minuut.
Daar is Óttarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arngrímsson onderschept slim de pass. Arngrímsson probeert naar een medespeler te passen. Sigurpállsson rent richting de bal. Sigurpállsson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Ottósson geeft een hoge lob. Inworp. Skúlason met een snelle inworp. Arngrímsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arngrímsson geeft een lange en hoge pass. Vilhjálmsson bokst de bal weg. Sigurpállsson is nu in balbezit. Sigurpállsson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Algengir Karlar - Ísafjörður Cröatia 1:1

31e minuut.
Aðalsteinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Óttarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Óttarsson passt de bal zonder na te denken. Sigurpállsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigurpállsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Jansson rent richting de bal. Pálmarsson is nu in balbezit. Jansson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jansson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Algengir Karlar 64%, Ísafjörður Cröatia 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Algengir Karlar - Ísafjörður Cröatia 1:1

47e minuut.
Ríkharðsson is nu in balbezit. Orrason bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ríkharðsson. Orrason raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Orrason kan niet meer verder spelen. Elmarsson komt het veld opgelopen. Fjölnisson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Guðmarsson rent richting de bal. Jansson verovert de bal door een tackle van achteren. Jansson schiet op doel. Kolvidsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Elmarsson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Óttarsson maakt een snoekduik en kopt de bal. Kolvidsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Kristófersson is nu in balbezit. Kristófersson met een sublieme pass. Aðalsteinnsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arngrímsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arngrímsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Almarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálmarsson begaat een overtreding. Almarsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Óttarsson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Elmarsson is nu in balbezit. Elmarsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kristófersson probeert naar een medespeler te passen. Arngrímsson is nu in balbezit. Arngrímsson speelt de bal door. Sigurpállsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigurpállsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Elmarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Elmarsson met een sublieme pass. Guðmarsson rent richting de bal. Jansson verovert de bal door een tackle van achteren. Jansson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Klungelig pakt Kristófersson de bal. Jansson rent richting de bal. Almarsson is nu in balbezit. Jansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jansson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ottósson is nu in balbezit. Ottósson geeft een hoge lob. Inworp. Skúlason met een snelle inworp. Arngrímsson geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Algengir Karlar 60%, Ísafjörður Cröatia 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Algengir Karlar - Ísafjörður Cröatia 1:1