Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Keviguaçu BODYAHMED
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
17 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 17.7
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Hauksson speelt de bal door. Lárusson probeert naar een medespeler te passen. Alexson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hreinnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Hreinnsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Árnasson passt de bal met de wreef. Hreinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Svansson is nu in balbezit. Hreinnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Hreinnsson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Árnasson is nu in balbezit. Árnasson draait met de bal, schiet en ... Guðjónsson kopt de bal weg. Árnasson bereikt de bal nog maar net als eerste. Árnasson schiet op doel. Hrólfsson bokst de bal weg.

27e minuut.
Eðvarðsson passt de bal zonder na te denken. Viktorsson rent richting de bal. Viktorsson probeert naar een medespeler te passen. Sigurþórsson rent richting de bal. Sigurþórsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Indridason geeft een hoge lob. Lárusson kopt de bal weg. Alexson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hreinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hreinnsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Lárusson speelt de bal door. Sigurþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorsson verovert de bal door een tackle van achteren. Viktorsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Keviguaçu 29%, BODYAHMED 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Keviguaçu - BODYAHMED 0:0

51e minuut.
Fjölnisson met een harde bal richting middenveld. Árnasson kopt de bal weg. Guðjónsson heeft problemen om de bal te vangen. Hreinnsson rent richting de bal. Hreinnsson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Jensson de bal. Hrólfsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Eðvarðsson geeft de bal voor. Inworp. Viggósson met de inworp. Viktorsson rent richting de bal. Viktorsson haalt uit met een fantastische trap. Paal! Sigurþórsson rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Svansson passt de bal met de wreef. Sigurþórsson is nu in balbezit. Fjölnisson begaat een overtreding. Fjölnisson krijgt een gele kaart.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eðvarðsson met de inworp. Indridason bereikt de bal nog maar net als eerste. Indridason geeft een lange en hoge pass. Lárusson kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Viktorsson passt de bal met de wreef. Eðvarðsson rent richting de bal. Eðvarðsson speelt de bal door. Hreinnsson rent richting de bal. Hreinnsson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hrólfsson bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Keviguaçu 36%, BODYAHMED 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Keviguaçu - BODYAHMED 0:0