Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Algengir Karlar EWSFTJN
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Jansson heeft problemen om de bal te vangen. Almarsson is nu in balbezit. Hallsson onderschept slim de pass. Birkisson rent richting de bal. Birkisson haalt uit met een fantastische trap. Vilhjálmsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Fjölnisson rent richting de bal. Fjölnisson geeft een lange en hoge pass. Pálmason bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórvaldsson onderschept slim de pass. Þórvaldsson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Vernharðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernharðsson geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Þórvaldsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Almarsson geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Fjölnisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarphéðinsson verovert de bal door een tackle van achteren. Skarphéðinsson speelt de bal door. Hallsson heeft problemen om de bal te vangen. Hallsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Þórólfsson kopt de bal weg. Héðinnsson heeft problemen om de bal te vangen. Hallsson is nu in balbezit. Hallsson schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pálmarsson de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Algengir Karlar - EWSFTJN 0:1

15e minuut.
Skarphéðinsson controleert de bal met de borst. Skarphéðinsson geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Fjölnisson de bal onder controle te krijgen. Hallsson is nu in balbezit. Hallsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Vilhjálmsson trapt de bal weg. Birkisson kopt de bal weg. Klungelig pakt Héðinnsson de bal. Hallsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hallsson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Óttarsson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Elmarsson komt het veld opgelopen. Viðarsson met de inworp. Klungelig pakt Birkisson de bal. Birkisson met een sublieme pass. Hallsson rent richting de bal. Hallsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Algengir Karlar - EWSFTJN 0:2

45e minuut.
Traustason speelt de bal door. Viðarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viðarsson probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hallsson de bal. Hallsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Algengir Karlar 52%, EWSFTJN 48%.
Algengir Karlar - EWSFTJN 0:2

55e minuut.
Birkisson is nu in balbezit. Birkisson passt de bal met de wreef. Pálmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hallsson is nu in balbezit. Hallsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Hallsson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mattíasson komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Birkisson heeft problemen om de bal te vangen. Birkisson probeert naar een medespeler te passen. Ottósson is nu in balbezit. Mattíasson verovert de bal door een tackle van achteren. Mattíasson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Algengir Karlar 55%, EWSFTJN 45%.
Algengir Karlar - EWSFTJN 0:2