Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Demonar Ísafjörður Cröatia
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Aðalsteinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Aðalsteinnsson geeft de bal voor. Daar is Sævarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sigurpállsson rent richting de bal. Sigurpállsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Kristófersson geeft de bal voor. Gunnarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Skúlason onderschept slim de pass. Skúlason met een sublieme pass. Kristófersson geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sigurpállsson rent richting de bal. Sigurpállsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Demonar - Ísafjörður Cröatia 0:1

18e minuut.
Engilbertsson rent richting de bal. Kristófersson verovert de bal door een tackle van achteren. Kristófersson probeert naar een medespeler te passen. Sigurpállsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigurpállsson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Númason rent richting de bal. Skúlason verovert de bal door een tackle van achteren. Skúlason probeert naar een medespeler te passen. Sigurpállsson is nu in balbezit. Sigurpállsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Demonar - Ísafjörður Cröatia 0:2

42e minuut.
Ormsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arngrímsson verovert de bal door een tackle van achteren. Arngrímsson passt de bal met de wreef. Daar is Sigurpállsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sigurpállsson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demonar 68%, Ísafjörður Cröatia 32%.
Demonar - Ísafjörður Cröatia 0:2

49e minuut.
Skúlason rent richting de bal. Númason is nu in balbezit. Númason passt de bal in één keer door. Sigurpállsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigurpállsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Skarphéðinsson met een harde bal richting middenveld. Úlfsson kopt de bal weg. Harðarson rent richting de bal. Arngrímsson onderschept slim de pass. Arngrímsson schiet op doel. Skarphéðinsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Úlfsson rent richting de bal. Úlfsson geeft de bal voor. Ríkharðsson kopt de bal weg. Engilbertsson is nu in balbezit. Engilbertsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Kristófersson is nu in balbezit. Oddgeirsson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kristófersson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pálmarsson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Harðarson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sigurpállsson rent richting de bal. Sigurpállsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demonar 56%, Ísafjörður Cröatia 44%.
Demonar - Ísafjörður Cröatia 0:2