Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Catania Calcio Keviguaçu
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 18.7
matig Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Eðvarðsson met een snelle inworp. Hauksson probeert naar een medespeler te passen. Árnasson bereikt de bal nog maar net als eerste. Árnasson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Catania Calcio - Keviguaçu 0:1

8e minuut.
Eðvarðsson passt de bal in één keer door. Sölvason rent richting de bal. Árnasson onderschept slim de pass. Árnasson schiet op doel. Herjólfsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Jósefsson passt de bal in één keer door. Fjölnisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Fjölnisson passt de bal met de wreef. Gabríelsson is nu in balbezit. Gabríelsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Ingvason bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingvason geeft de bal voor. Indridason probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Njálsson kopt de bal weg. Indridason geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Daðason rent richting de bal. Njálsson verovert de bal door een tackle van achteren. Njálsson passt de bal in één keer door. Jósefsson rent richting de bal. Jósefsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Hauksson kopt de bal weg. Bergsteinnsson rent richting de bal. Met opzet legt Valgarðsson zijn tegenspeler op de grond. Valgarðsson is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

45e minuut.
Jósefsson speelt de bal door. Klungelig pakt Gabríelsson de bal. Fjölnisson rent richting de bal. Gabríelsson is nu in balbezit. Gabríelsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Catania Calcio - Keviguaçu 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Catania Calcio 55%, Keviguaçu 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Catania Calcio - Keviguaçu 1:1

48e minuut.
Þórsson speelt de bal door. Lárusson is nu in balbezit. Lárusson met een sublieme pass. Árnasson bereikt de bal nog maar net als eerste. Árnasson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Friðjónsson is nu in balbezit. Bergsteinnsson is nu in balbezit. Árnasson rent richting de bal. Árnasson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Catania Calcio - Keviguaçu 1:2

67e minuut.
Gunnarsson trapt de bal weg. Njálsson probeert naar een medespeler te passen. Lárusson rent richting de bal. Jósefsson verovert de bal door een tackle van achteren. Jósefsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Gabríelsson is nu in balbezit. Jósefsson rent richting de bal. Fjölnisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jósefsson onderschept slim de pass. Jósefsson haalt uit met een fantastische trap. Bergmannsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Hauksson met een sublieme pass. Bergsteinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergsteinnsson passt de bal zonder na te denken. Árnasson is nu in balbezit. Árnasson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Hauksson is nu in balbezit. Hauksson met een sublieme pass. Árnasson rent richting de bal. Árnasson draait met de bal, schiet en ... Gunnarsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Catania Calcio - Keviguaçu 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Catania Calcio 48%, Keviguaçu 52%.
Catania Calcio - Keviguaçu 1:3