Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Keviguaçu Catania Calcio
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
33% Spel op eigen helft 67%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Njálsson passt de bal zonder na te denken. Jósefsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lárusson is nu in balbezit. Jósefsson verovert de bal door een tackle van achteren. Jósefsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Njálsson verovert de bal door een tackle van achteren. Njálsson geeft een hoge lob. Gylfason rent richting de bal. Jósefsson rent richting de bal. Jósefsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Jósefsson onderschept slim de pass. Jósefsson passt de bal zonder na te denken. Daar is Gylfason, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gylfason draait met de bal, schiet en ... Bergmannsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Valgarðsson geeft de bal voor. Indridason is nu in balbezit. Sölvason rent richting de bal. Indridason verovert de bal door een tackle van achteren. Indridason geeft een hoge lob. Ófeigsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Oliversson passt de bal zonder na te denken. Inworp. Arason met de inworp. Árnasson is nu in balbezit. Árnasson haalt uit met een fantastische trap. Ófeigsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Keviguaçu 41%, Catania Calcio 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Keviguaçu - Catania Calcio 0:0

52e minuut.
Árnasson geeft een lange en hoge pass. Indridason probeert de bal aan de voet te houden. Hreinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hreinnsson schiet op doel. Ófeigsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Keviguaçu - Catania Calcio 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Keviguaçu 25%, Catania Calcio 75%.
Keviguaçu - Catania Calcio 1:0