Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EWSFTJN Catania Calcio
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Þórsson met een sublieme pass. Gabríelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jósefsson is nu in balbezit. Jósefsson haalt uit met een fantastische trap. Alexson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
EWSFTJN - Catania Calcio 0:1

10e minuut.
Njálsson is nu in balbezit. Njálsson speelt de bal door. Birkisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jóhannesson verovert de bal door een tackle van achteren. Jóhannesson geeft een lange en hoge pass. Alexson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Njálsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Njálsson speelt de bal door. Jósefsson speelt de bal door. Gabríelsson rent richting de bal. Gabríelsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EWSFTJN - Catania Calcio 0:2

36e minuut.
Ingimagnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingimagnsson probeert naar een medespeler te passen. Mattíasson is nu in balbezit. Mattíasson draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Friðjónsson de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Jóhannesson met een sublieme pass. Jósefsson rent richting de bal. Jósefsson passt de bal in één keer door. Gabríelsson is nu in balbezit. Gabríelsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EWSFTJN 62%, Catania Calcio 38%.
EWSFTJN - Catania Calcio 0:2

47e minuut.
Skarphéðinsson rent richting de bal. Jósefsson verovert de bal door een tackle van achteren. Jósefsson probeert naar een medespeler te passen. Gabríelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabríelsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Birkisson passt de bal in één keer door. Mattíasson heeft problemen om de bal te vangen. Jóhannesson rent richting de bal. Mattíasson rent richting de bal. Mattíasson haalt uit met een fantastische trap. Gunnarsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Njálsson is nu in balbezit. Njálsson geeft een hoge lob. Klungelig pakt Njálsson de bal. Gabríelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabríelsson draait met de bal, schiet en ... Alexson bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EWSFTJN 50%, Catania Calcio 50%.
EWSFTJN - Catania Calcio 0:2