Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Algengir Karlar Heitir Æsir
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.1 gemiddelde waardering 15.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Þórvaldsson met een snelle inworp. Auðunnson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Óttarsson. Óttarsson krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Almarsson met een sublieme pass. Ottósson rent richting de bal. Auðunnson onderschept slim de pass. Auðunnson schiet op doel. Engilbertsson kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Auðunnson verovert de bal door een tackle van achteren. Kolvidsson is nu in balbezit. Óttarsson onderschept slim de pass. Auðunnson rent richting de bal. Auðunnson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Engilbertsson is nu in balbezit. Óttarsson verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Auðunnson. Auðunnson krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Fjölnisson heeft problemen om de bal te vangen. Auðunnson is nu in balbezit. Auðunnson passt de bal in één keer door. Kolvidsson rent richting de bal. Kolvidsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Lárusson onderschept slim de pass. Almarsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lárusson raakt geblesseerd tijdens het duel. Daðason zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pálmarsson heeft problemen om de bal te vangen. Ottósson kopt de bal weg. Engilbertsson rent richting de bal. Engilbertsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Algengir Karlar 70%, Heitir Æsir 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Algengir Karlar - Heitir Æsir 0:0

64e minuut.
Jansson is nu in balbezit. Andrésson rent richting de bal. Almarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Almarsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Algengir Karlar - Heitir Æsir 1:0

71e minuut.
Héðinnsson probeert naar een medespeler te passen. Kolvidsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálmarsson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kolvidsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kolvidsson neemt zijn aanloop. Vilhjálmsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Algengir Karlar - Heitir Æsir 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Algengir Karlar 70%, Heitir Æsir 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Algengir Karlar - Heitir Æsir 1:1