Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Demonar Catania Calcio
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.4
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


11e minuut.
Oliversson bereikt de bal nog maar net als eerste. Engilbertsson begaat een overtreding. Oliversson raakt geblesseerd tijdens het duel. Valgarðsson met een snel genomen vrije trap. Gylfason is nu in balbezit. Gylfason draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Jósefsson is nu in balbezit. Jósefsson speelt de bal door. Ormsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gylfason verovert de bal door een tackle van achteren. Gylfason schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Úlfsson rent richting de bal. Njálsson verovert de bal door een tackle van achteren. Njálsson geeft een lange en hoge pass. Njálsson rent richting de bal. Njálsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Demonar - Catania Calcio 0:1

25e minuut.
Úlfsson met een sublieme pass. Jósefsson rent richting de bal. Jósefsson passt de bal met de wreef. Gylfason heeft problemen om de bal te vangen. Gylfason draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Sighvatsson rent richting de bal. Sighvatsson geeft de bal voor. Ormsson probeert de bal met de borst te controleren. Jósefsson is nu in balbezit. Jósefsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Númason passt de bal in één keer door. Daar is Gunnleifsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gunnleifsson met een sublieme pass. Engilbertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Engilbertsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Gylfason verovert de bal door een tackle van achteren. Gylfason passt de bal met de wreef. Ormsson probeert naar een medespeler te passen. Jósefsson is nu in balbezit. Jósefsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Demonar - Catania Calcio 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demonar 61%, Catania Calcio 39%.
Demonar - Catania Calcio 0:2

47e minuut.
Gunnleifsson heeft problemen om de bal te vangen. Njálsson rent richting de bal. Njálsson geeft een lange en hoge pass. Gylfason is nu in balbezit. Gylfason draait met de bal, schiet en ... Skarphéðinsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Jósefsson verovert de bal door een tackle van achteren. Jósefsson geeft een hoge lob. Daar is Sighvatsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gylfason is nu in balbezit. Gylfason schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Númason heeft problemen om de bal te vangen. Jósefsson rent richting de bal. Jósefsson met een sublieme pass. Gylfason bereikt de bal nog maar net als eerste. Gylfason draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Gunnleifsson kopt de bal weg. Herjólfsson rent richting de bal. Herjólfsson probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Engilbertsson de bal. Engilbertsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Herjólfsson geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gunnarsson met de inworp. Gunnleifsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gunnleifsson geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Engilbertsson bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Demonar - Catania Calcio 1:2

81e minuut.
Inworp. Þórsson met de inworp. Daar is Jósefsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Númason geeft een lange en hoge pass. Njálsson kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Ormsson geeft een lange en hoge pass. Oliversson rent richting de bal. Gunnleifsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliversson verovert de bal door een tackle van achteren. Oliversson geeft de bal voor. Skarphéðinsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gylfason is nu in balbezit. Gylfason draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Demonar - Catania Calcio 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demonar 44%, Catania Calcio 56%.
Demonar - Catania Calcio 1:3