Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heitir Æsir Ísafjörður Cröatia
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Lárusson geeft de bal voor. Guðmarsson rent richting de bal. Auðunnson onderschept slim de pass. Auðunnson draait met de bal, schiet en ... Kolvidsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heitir Æsir - Ísafjörður Cröatia 1:0

16e minuut.
Guðmarsson probeert de bal aan de voet te houden. Guðmarsson passt de bal zonder na te denken. Sigurpállsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arngrímsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arngrímsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Lárusson speelt de bal door. Daðason rent richting de bal. Daðason passt de bal zonder na te denken. Kolvidsson rent richting de bal. Kolvidsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Guðbrandsson is nu in balbezit. Guðbrandsson geeft een lange en hoge pass. Kolvidsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Auðunnson is nu in balbezit. Auðunnson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Skúlason verovert de bal door een tackle van achteren. Daðason tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skúlason is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kristófersson met een snel genomen vrije trap. Guðbrandsson is nu in balbezit. Sigurpállsson verovert de bal door een tackle van achteren. Sigurpállsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Arngrímsson rent richting de bal. Daðason onderschept slim de pass. Daðason passt de bal met de wreef. Auðunnson is nu in balbezit. Auðunnson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heitir Æsir 48%, Ísafjörður Cröatia 52%.
Heitir Æsir - Ísafjörður Cröatia 1:0

50e minuut.
Engilbertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Engilbertsson geeft de bal voor. Pálmarsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kolvidsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolvidsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heitir Æsir - Ísafjörður Cröatia 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heitir Æsir 48%, Ísafjörður Cröatia 52%.
Heitir Æsir - Ísafjörður Cröatia 2:0