Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ísafjörður Cröatia Heitir Æsir
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.4
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


20e minuut.
Kristófersson kopt de bal weg. Skúlason is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Traustason. Skúlason is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Skúlason zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Auðunnson rent richting de bal. Kristófersson met een sublieme pass. Guðbrandsson met een sublieme pass. Sigurpállsson is nu in balbezit. Sigurpállsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Pálmarsson geeft een hoge lob. Daar is Eyþórsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pálmarsson is nu in balbezit. Eyþórsson onderschept slim de pass. Eyþórsson geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kolvidsson rent richting de bal. Kristófersson rent richting de bal. Kristófersson geeft een lange en hoge pass. Brandsson is nu in balbezit. Brandsson schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ísafjörður Cröatia 45%, Heitir Æsir 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ísafjörður Cröatia - Heitir Æsir 0:0

48e minuut.
Daðason probeert naar een medespeler te passen. Auðunnson controleert de bal met de borst. Skúlason met een sublieme pass. Sigurpállsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigurpállsson schiet op doel. Bárðarson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Lárusson geeft een lange en hoge pass. Guðmarsson controleert de bal met de borst. Guðbrandsson begaat een overtreding. Guðmarsson raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

80e minuut.
Skúlason geeft een hoge lob. Guðmarsson rent richting de bal. Guðmarsson geeft een hoge lob. Sigurpállsson kan de bal niet met de borst controleren. Sigurpállsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Kristófersson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Arngrímsson komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ísafjörður Cröatia 39%, Heitir Æsir 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ísafjörður Cröatia - Heitir Æsir 0:0