Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heitir Æsir EWSFTJN
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 15.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Na een snelle pass probeert Andrésson de bal onder controle te krijgen. Þórólfsson is nu in balbezit. Þórólfsson speelt de bal door. Hallsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hallsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Unnsteinsson trapt de bal weg van het doel. Eyþórsson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pálmason. Eyþórsson raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

19e minuut.
Andrésson speelt de bal door. Daar is Kolvidsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Auðunnson is nu in balbezit. Kolvidsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolvidsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Birkisson speelt de bal door. Hallsson rent richting de bal. Traustason maakt een afschuwelijke overtreding. Hallsson roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Hallsson kan niet meer verder spelen. Mattíasson komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Viðarsson met een snelle inworp. Birkisson heeft problemen om de bal te vangen. Andrésson maakt een afschuwelijke overtreding. Andrésson is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heitir Æsir 42%, EWSFTJN 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Heitir Æsir - EWSFTJN 0:0

58e minuut.
Birkisson probeert de bal aan de voet te houden. Kolvidsson is nu in balbezit. Vernharðsson verovert de bal door een tackle van achteren. Auðunnson verovert de bal door een tackle van achteren. Auðunnson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heitir Æsir - EWSFTJN 1:0

65e minuut.
Skarphéðinsson passt de bal in één keer door. Teitursson is nu in balbezit. Teitursson speelt de bal door. Mattíasson bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattíasson schiet op doel. Bárðarson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Skarphéðinsson rent richting de bal. Auðunnson onderschept slim de pass. Auðunnson probeert naar een medespeler te passen. Kolvidsson rent richting de bal. Kolvidsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heitir Æsir 52%, EWSFTJN 48%.
Heitir Æsir - EWSFTJN 1:0