Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Algengir Karlar Catania Calcio
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Héðinnsson rent richting de bal. Héðinnsson geeft de bal voor. Fjölnisson kan de bal niet met de borst controleren. Jósefsson is nu in balbezit. Jósefsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Valgarðsson rent richting de bal. Valgarðsson probeert naar een medespeler te passen. Njálsson probeert naar een medespeler te passen. Jansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jansson draait met de bal, schiet en ... Gunnarsson bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Gylfason onderschept slim de pass. Jósefsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Óttarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jósefsson onderschept slim de pass. Jósefsson haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Njálsson onderschept slim de pass. Njálsson passt de bal met de wreef. Gylfason bereikt de bal nog maar net als eerste. Gylfason schiet op doel. Pálmarsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Óttarsson is nu in balbezit. Óttarsson speelt de bal door. Herjólfsson is nu in balbezit. Jansson verovert de bal door een tackle van achteren. Jansson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Valgarðsson rent richting de bal. Óttarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Óttarsson passt de bal in één keer door. Jansson is nu in balbezit. Jansson schiet op doel. Gunnarsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Algengir Karlar - Catania Calcio 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Algengir Karlar 51%, Catania Calcio 49%.
Algengir Karlar - Catania Calcio 1:0

54e minuut.
Sölvason rent richting de bal. Fjölnisson is nu in balbezit. Met opzet legt Sölvason zijn tegenspeler op de grond. Sölvason krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Jansson passt de bal met de wreef. Ottósson rent richting de bal. Jósefsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jósefsson krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Ottósson bereikt de bal nog maar net als eerste. Njálsson is nu in balbezit. Ottósson begaat een overtreding. Ottósson krijgt een gele kaart. Njálsson raakt geblesseerd tijdens het duel. Valgarðsson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vilhjálmsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Pálmarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Algengir Karlar - Catania Calcio 1:1

62e minuut.
Fjölnisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jósefsson verovert de bal door een tackle van achteren. Jósefsson passt de bal zonder na te denken. Gylfason is nu in balbezit. Gylfason draait met de bal, schiet en ... Vilhjálmsson bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Algengir Karlar 42%, Catania Calcio 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Algengir Karlar - Catania Calcio 1:1