Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Catania Calcio Algengir Karlar
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 15.2
slecht Schieten waardeloos
hopeloos Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Klungelig pakt Njálsson de bal. Almarsson is nu in balbezit. Almarsson passt de bal zonder na te denken. Jansson is nu in balbezit. Jansson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Óttarsson met een sublieme pass. Þórvaldsson is nu in balbezit. Njálsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Þórvaldsson wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Þórvaldsson kan niet meer verder spelen. Elmarsson komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Valgarðsson onderschept slim de pass. Jósefsson is nu in balbezit. Jósefsson passt de bal zonder na te denken. Gylfason bereikt de bal nog maar net als eerste. Gylfason draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Héðinnsson trapt de bal weg van het doel. Njálsson kopt de bal weg. Fjölnisson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jósefsson rent richting de bal. Jósefsson haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Catania Calcio - Algengir Karlar 1:0

40e minuut.
Njálsson is nu in balbezit. Njálsson passt de bal met de wreef. Ottósson rent richting de bal. Jósefsson rent richting de bal. Jósefsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Óttarsson rent richting de bal. Óttarsson geeft een lange en hoge pass. Nonnason probeert de bal met de borst te controleren. Jansson is nu in balbezit. Jansson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Catania Calcio 56%, Algengir Karlar 44%.
Catania Calcio - Algengir Karlar 1:0

55e minuut.
Ottósson geeft een hoge lob. Inworp. Njálsson met een snelle inworp. Jósefsson geeft een lange en hoge pass. Vilhjálmsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Catania Calcio - Algengir Karlar 2:0

62e minuut.
Pálmarsson rent richting de bal. Jósefsson bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Þórsson neemt de hoekschop. Gylfason krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Jósefsson onderschept slim de pass. Jósefsson passt de bal zonder na te denken. Gylfason rent richting de bal. Gylfason haalt uit met een fantastische trap. Vilhjálmsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Catania Calcio - Algengir Karlar 3:0

85e minuut.
Héðinnsson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Njálsson met een snelle inworp. Jósefsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jósefsson geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Catania Calcio 28%, Algengir Karlar 72%.
Catania Calcio - Algengir Karlar 3:0