Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Keviguaçu EWSFTJN
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Hauksson onderschept slim de pass. Hauksson geeft de bal voor. Klungelig pakt Traustason de bal. Brynjólfsson rent richting de bal. Brynjólfsson schiet op doel. Paal!

7e minuut.
Pálmason rent richting de bal. Brynjólfsson is nu in balbezit. Pálmason tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pálmason krijgt een gele kaart. Brynjólfsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brynjólfsson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Brynjólfsson geeft een lange en hoge pass. Arason geeft een lange en hoge pass. Daar is Indridason, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brynjólfsson is nu in balbezit. Brynjólfsson geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Þórólfsson is nu in balbezit. Hauksson onderschept slim de pass. Hauksson met een sublieme pass. Hreinnsson is nu in balbezit. Hreinnsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Þórólfsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórólfsson geeft de bal voor. Birkisson probeert naar een medespeler te passen. Hallsson rent richting de bal. Hallsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Keviguaçu - EWSFTJN 0:1

25e minuut.
Þórólfsson met een sublieme pass. Lárusson geeft de bal voor. Vernharðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hreinnsson onderschept slim de pass. Hreinnsson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Lárusson heeft problemen om de bal te vangen. Birkisson is nu in balbezit. Birkisson probeert naar een medespeler te passen. Hallsson rent richting de bal. Hallsson draait met de bal, schiet en ... Bergmannsson bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Keviguaçu - EWSFTJN 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Keviguaçu 30%, EWSFTJN 70%.
Keviguaçu - EWSFTJN 0:2

47e minuut.
Lárusson rent richting de bal. Lárusson passt de bal zonder na te denken. Hreinnsson is nu in balbezit. Hreinnsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Keviguaçu - EWSFTJN 1:2

67e minuut.
Ingimagnsson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Daðason. Ingimagnsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Þórólfsson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hallsson rent richting de bal. Hallsson haalt uit met een fantastische trap. Bergmannsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Keviguaçu - EWSFTJN 1:3

71e minuut.
Hreinnsson is nu in balbezit. Vernharðsson rent richting de bal. Brynjólfsson maakt een afschuwelijke overtreding. Brynjólfsson krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Viðarsson met de inworp. Birkisson is nu in balbezit. Birkisson passt de bal in één keer door. Þórólfsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórólfsson haalt uit met een fantastische trap. Bergmannsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Keviguaçu 46%, EWSFTJN 54%.
Keviguaçu - EWSFTJN 1:3