Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Demonar Heitir Æsir
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 15.1
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Engilbertsson passt de bal in één keer door. Úlfsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Engilbertsson is nu in balbezit. Auðunnson rent richting de bal. Auðunnson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Traustason is nu in balbezit. Ormsson onderschept slim de pass. Ormsson probeert naar een medespeler te passen. Axelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Axelsson geeft de bal voor. Viggósson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Demonar - Heitir Æsir 1:0

11e minuut.
Númason geeft de bal voor. Inworp. Lárusson met een snelle inworp. Eyþórsson is nu in balbezit. Eyþórsson geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demonar 58%, Heitir Æsir 42%.
Demonar - Heitir Æsir 1:0

62e minuut.
Engilbertsson is nu in balbezit. Daðason is nu in balbezit. Engilbertsson verovert de bal door een tackle van achteren. Gunnleifsson rent richting de bal. Gunnleifsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demonar 47%, Heitir Æsir 53%.
Demonar - Heitir Æsir 1:0