Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Algengir Karlar BODYAHMED
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.9 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


21e minuut.
Viktorsson is nu in balbezit. Viktorsson passt de bal met de wreef. Óttarsson heeft problemen om de bal te vangen. Sigurþórsson rent richting de bal. Sigurþórsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Lárusson geeft de bal voor. Héðinnsson kopt de bal weg. Daar is Ottósson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sigurþórsson is nu in balbezit. Sigurþórsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Óttarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Óttarsson geeft een hoge lob. Lárusson is nu in balbezit. Almarsson onderschept slim de pass. Almarsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Fjölnisson kopt de bal weg. Inworp. Sigursteinnsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Viggósson de bal. Viggósson geeft een lange en hoge pass. Vilhjálmsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Algengir Karlar 50%, BODYAHMED 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Algengir Karlar - BODYAHMED 0:0

53e minuut.
Viggósson verovert de bal door een tackle van achteren. Viggósson met een sublieme pass. Klungelig pakt Viktorsson de bal. Sigurþórsson is nu in balbezit. Sigurþórsson haalt uit met een fantastische trap. Vilhjálmsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Þorvarðsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lárusson geeft een lange en hoge pass. Viggósson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viggósson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Algengir Karlar - BODYAHMED 0:1

80e minuut.
Almarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lárusson begaat een overtreding. Almarsson raakt geblesseerd tijdens het duel. Fjölnisson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Orrason rent richting de bal. Orrason passt de bal met de wreef. Jansson is nu in balbezit. Jansson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Svansson geeft de bal voor. Sigurþórsson is nu in balbezit. Óttarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigurþórsson verovert de bal door een tackle van achteren. Sigurþórsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Algengir Karlar 55%, BODYAHMED 45%.
Algengir Karlar - BODYAHMED 0:1