Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elliði Glaðir Valir
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Ingason geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hallgrímsson met de inworp. Ísleifsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ísleifsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Guðmarsson rent richting de bal. Guðmarsson geeft de bal voor. Sigurgeirsson is nu in balbezit. Karlsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Sigurgeirsson passt de bal zonder na te denken. Bjartmannsson rent richting de bal. Bjartmannsson passt de bal zonder na te denken. Atlason rent richting de bal. Atlason draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Sigurgeirsson passt de bal in één keer door. Sigmarsson is nu in balbezit. Helgason rent richting de bal. Sigmarsson onderschept slim de pass. Sigmarsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elliði 51%, Glaðir Valir 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Elliði - Glaðir Valir 0:0

60e minuut.
Haraldsson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aronsson komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Ingason geeft de bal voor. Inworp. Hallgrímsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ísleifsson is nu in balbezit. Ísleifsson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Guðmarsson geeft een lange en hoge pass. Njálsson is nu in balbezit. Njálsson geeft een hoge lob. Antonsson is nu in balbezit. Antonsson geeft een lange en hoge pass. Gústafsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Bjartmarsson passt de bal in één keer door. Karlsson is nu in balbezit. Guðmarsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guðmarsson krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Victorsson geeft de bal voor. Helgason is nu in balbezit. Gunnlaugsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gunnlaugsson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elliði 55%, Glaðir Valir 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Elliði - Glaðir Valir 0:0