Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glaðir Valir Skuggar
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


22e minuut.
Alexson onderschept slim de pass. Alexson passt de bal zonder na te denken. Carlsson is nu in balbezit. Hrafnkelsson is nu in balbezit. Hrafnkelsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ásþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ásþórsson passt de bal met de wreef. Carlsson is nu in balbezit. Carlsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Glaðir Valir - Skuggar 0:1

38e minuut.
Daar is Marteinsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haraldsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Haraldsson passt de bal met de wreef. Hrafnkelsson rent richting de bal. Hrafnkelsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Glaðir Valir - Skuggar 0:2

40e minuut.
Valdimarsson geeft de bal voor. Helgason is nu in balbezit. Helgason geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Carlsson de bal. Carlsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glaðir Valir 50%, Skuggar 50%.
Glaðir Valir - Skuggar 0:2

51e minuut.
Alexson met een snelle inworp. Valdimarsson controleert de bal met de borst. Valdimarsson probeert naar een medespeler te passen. Carlsson rent richting de bal. Carlsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Glaðir Valir - Skuggar 0:3

61e minuut.
Marteinsson met de inworp. Alexson geeft een lange en hoge pass. Helgason is nu in balbezit. Carlsson verovert de bal door een tackle van achteren. Carlsson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Guðmarsson geeft een lange en hoge pass. Njarðarson kopt de bal weg. Ásþórsson controleert de bal met de borst. Hallgrímsson rent richting de bal. Hallgrímsson haalt uit met een fantastische trap. Fúsason bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Marteinsson geeft een hoge lob. Hallgrímsson rent richting de bal. Hallgrímsson speelt de bal door. Atlason bereikt de bal nog maar net als eerste. Atlason schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glaðir Valir 55%, Skuggar 45%.
Glaðir Valir - Skuggar 0:3