Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bender Heitir Piltar
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Þorgilsson geeft een hoge lob. Inworp. Þorrason met de inworp. Eiríksson rent richting de bal. Eiríksson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bender - Heitir Piltar 0:1

16e minuut.
Elíasson is nu in balbezit. Hugason schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Elíasson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Elíasson met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Sigurgeirsson de bal. Davíðsson is nu in balbezit. Davíðsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Þorgilsson kopt de bal weg. Eiríksson rent richting de bal. Eiríksson met een sublieme pass. Birgisson heeft problemen om de bal te vangen. Birgisson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Þorgilsson rent richting de bal. Birgisson verovert de bal door een tackle van achteren. Ársælsson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Birgisson raakt geblesseerd tijdens het duel. Eiríksson kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. Eiríksson rent richting de bal. Eiríksson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bender - Heitir Piltar 0:2

26e minuut.
Ævarsson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Arnaldsson met een snelle inworp. Eiríksson probeert de bal met de borst te controleren. Eiríksson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Sigurgeirsson geeft een lange en hoge pass. Bjartmarsson is nu in balbezit. Sigurgeirsson begaat een overtreding. Bjartmarsson wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bjartmarsson kan niet meer verder spelen. Kristófersson komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bender 42%, Heitir Piltar 58%.
Bender - Heitir Piltar 0:2

58e minuut.
Sigurgeirsson heeft problemen om de bal te vangen. Davíðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigurgeirsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Davíðsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Traustason zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Arnaldsson heeft problemen om de bal te vangen. Arnaldsson passt de bal met de wreef. Ísleifsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristófersson verovert de bal door een tackle van achteren. Kristófersson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bender - Heitir Piltar 1:2

62e minuut.
Sigurgeirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristófersson onderschept slim de pass. Kristófersson probeert naar een medespeler te passen. Hafþórsson is nu in balbezit. Hafþórsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bender 39%, Heitir Piltar 61%.
Bender - Heitir Piltar 1:2