Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glaðir Valir Eyrnasnepplarnir
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


16e minuut.
Steinsson rent richting de bal. Vilhjálmsson verovert de bal door een tackle van achteren. Eiríksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinsson rent richting de bal. Steinsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Elíasson is nu in balbezit. Elíasson geeft een lange en hoge pass. Rögnvaldsson rent richting de bal. Atlason verovert de bal door een tackle van achteren. Atlason haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Þrastarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ísleifsson verovert de bal door een tackle van achteren. Ísleifsson met een sublieme pass. Atlason is nu in balbezit. Atlason haalt uit met een fantastische trap. Erlendsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Bjartmannsson heeft problemen om de bal te vangen. Bjartmannsson geeft een lange en hoge pass. Rögnvaldsson heeft problemen om de bal te vangen. Ísleifsson is nu in balbezit. Ísleifsson schiet op doel. Erlendsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Atlason rent richting de bal. Atlason haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Glaðir Valir - Eyrnasnepplarnir 1:0

44e minuut.
Kárason geeft de bal voor. Inworp. Bjartmannsson met de inworp. Ísleifsson is nu in balbezit. Ísleifsson geeft een lange en hoge pass. Erlendsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glaðir Valir 51%, Eyrnasnepplarnir 49%.
Glaðir Valir - Eyrnasnepplarnir 1:0

59e minuut.
Kárason verovert de bal door een tackle van achteren. Vilhjálmsson verovert de bal door een tackle van achteren. Elíasson is nu in balbezit. Ísleifsson rent richting de bal. Ísleifsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Hrafnsson passt de bal met de wreef. Kárason rent richting de bal. Elíasson begaat een overtreding. Elíasson krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Guðmarsson heeft problemen om de bal te vangen. Jóhannesson is nu in balbezit. Jóhannesson met een sublieme pass. Steinsson is nu in balbezit. Steinsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glaðir Valir 48%, Eyrnasnepplarnir 52%.
Glaðir Valir - Eyrnasnepplarnir 1:0