Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Illir Firðir Stoltir Ásar
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.1
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Sigurbjörnsson niet meer kan verder spelen. Valtýrsson komt het veld opgelopen.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kolvidsson met de inworp. Mikaelsson speelt de bal door. Kristinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristinsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Illir Firðir - Stoltir Ásar 0:1

19e minuut.
Jónharðson geeft een hoge lob. Helgason probeert naar een medespeler te passen. Daar is Oddason, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kristinsson is nu in balbezit. Kristinsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Þorgeirsson verovert de bal door een tackle van achteren. Þorgeirsson passt de bal met de wreef. Einarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Einarsson schiet op doel. Valtýrsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Illir Firðir - Stoltir Ásar 1:1

40e minuut.
Helgason bereikt de bal nog maar net als eerste. Helgason geeft een hoge lob. Klungelig pakt Oddason de bal. Kristinsson is nu in balbezit. Kristinsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Illir Firðir - Stoltir Ásar 1:2

43e minuut.
llugason probeert naar een medespeler te passen. Ármannsson heeft problemen om de bal te vangen. Sebastiansson rent richting de bal. Ármannsson onderschept slim de pass. Ármannsson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Illir Firðir 41%, Stoltir Ásar 59%.
Illir Firðir - Stoltir Ásar 1:2

48e minuut.
Jónharðson geeft een lange en hoge pass. Daar is Grímsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kristinsson rent richting de bal. Ármannsson is nu in balbezit. Ármannsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Illir Firðir - Stoltir Ásar 1:3

56e minuut.
Sigþórsson rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sigþórsson met een snelle inworp. Þorgeirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorgeirsson geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Einarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Einarsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Illir Firðir - Stoltir Ásar 2:3

65e minuut.
Mikaelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Októsson onderschept slim de pass. Októsson speelt de bal door. Sigþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigþórsson geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Helgason speelt de bal door. Kristinsson heeft problemen om de bal te vangen. Ármannsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ármannsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Illir Firðir - Stoltir Ásar 2:4

72e minuut.
Einarsson passt de bal zonder na te denken. Ármannsson rent richting de bal. Ármannsson passt de bal met de wreef. Þorgeirsson rent richting de bal. Þorgeirsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Mikaelsson geeft de bal voor. Ingimagnsson kopt de bal weg. Klungelig pakt llugason de bal. Einarsson is nu in balbezit. Einarsson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Illir Firðir 35%, Stoltir Ásar 65%.
Illir Firðir - Stoltir Ásar 2:4