Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Illir Flóar The Hawks
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 14.2
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


3e minuut.
Kristbjörnsson is nu in balbezit. Sæþórsson onderschept slim de pass. Sæþórsson passt de bal in één keer door. Ingvason rent richting de bal. Ingvason haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Illir Flóar - The Hawks 1:0

7e minuut.
Sumarliðason verovert de bal door een tackle van achteren. Sumarliðason geeft de bal voor. Gissurarson is nu in balbezit. Ormsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ormsson passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
Illir Flóar - The Hawks 2:0

13e minuut.
Ingason is nu in balbezit. Hávarðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingason schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hávarðsson wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

14e minuut.
Sigursteinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hávarðsson onderschept slim de pass. Hávarðsson passt de bal zonder na te denken. Ingvason rent richting de bal. Ingvason haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Halldórsson kopt de bal weg. Hávarðsson rent richting de bal. Hávarðsson probeert naar een medespeler te passen. Ingvason is nu in balbezit. Ingvason haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Daar is Sigursteinnsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sigursteinnsson speelt de bal door. Daar is Níelsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ingvason bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingvason haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Gissurarson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Hávarðsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hávarðsson geeft de bal voor. Ingvason is nu in balbezit. Ingvason haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Skúlason kopt de bal weg. Sumarliðason is nu in balbezit. Sumarliðason speelt de bal door. Ingvason heeft problemen om de bal te vangen. Ingvason haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Steindórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sæþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sæþórsson speelt de bal door. Ingvason rent richting de bal. Ingvason haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Illir Flóar - The Hawks 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Illir Flóar 34%, The Hawks 66%.
Illir Flóar - The Hawks 3:0

60e minuut.
Ormsson met de inworp. Ingason heeft problemen om de bal te vangen. Ingason geeft de bal voor. Kárason rent richting de bal. Kárason passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Inworp. Kárason met een snelle inworp. Aðalbjörnsson controleert de bal met de borst. Aðalbjörnsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Illir Flóar - The Hawks 3:1

80e minuut.
Gissurarson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gissurarson geeft de bal voor. Ingason probeert de bal aan de voet te houden. Kristbergsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristbergsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Illir Flóar - The Hawks 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Illir Flóar 43%, The Hawks 57%.
Illir Flóar - The Hawks 3:2