Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vituzza Sokker Team Dxkevboss
442 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten poor
hopeless Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Nonnason heeft problemen om de bal te vangen. Tinnason speelt de bal door. Lúðvíksson rent richting de bal. Lúðvíksson haalt uit met een fantastische trap. Jónharðson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vituzza Sokker Team - Dxkevboss 1:0

6e minuut.
Ingvason is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Axelsson. Ingvason is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hróarsson met een snel genomen vrije trap. Torfason rent richting de bal. Elmarsson onderschept slim de pass. Elmarsson schiet op doel. Kárason bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Patreksson onderschept slim de pass. Elmarsson rent richting de bal. Knútsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Knútsson krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Tinnason probeert de bal aan de voet te houden. Elmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Elmarsson geeft een lange en hoge pass. Patreksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Patreksson schiet op doel. Kárason bokst de bal weg.

30e minuut.
Hróarsson rent richting de bal. Styrmirsson verovert de bal door een tackle van achteren. Styrmirsson probeert naar een medespeler te passen. Lúðvíksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lúðvíksson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Axelsson met een sublieme pass. Ragnarsson rent richting de bal. Tinnason onderschept slim de pass. Lúðvíksson rent richting de bal. Lúðvíksson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Elmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Patreksson rent richting de bal. Patreksson draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ingibergsson de bal onder controle te krijgen. Kárason probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vituzza Sokker Team - Dxkevboss 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vituzza Sokker Team 49%, Dxkevboss 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vituzza Sokker Team - Dxkevboss 1:1

50e minuut.
Klungelig pakt Skúlason de bal. Hróarsson rent richting de bal. Hróarsson geeft de bal voor. Örnsson kopt de bal weg. Styrmirsson geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Daar is Nonnason, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Styrmirsson onderschept slim de pass. Styrmirsson probeert naar een medespeler te passen. Tinnason bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinnason probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Jónharðson trapt de bal weg van het doel. Patreksson kopt de bal weg. Torfason heeft problemen om de bal te vangen. Hrólfsson rent richting de bal. Hrólfsson haalt uit met een fantastische trap. Kárason kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Lúðvíksson verovert de bal door een tackle van achteren. Lúðvíksson passt de bal met de wreef. Skúlason rent richting de bal. Skúlason schiet op doel. Jónharðson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vituzza Sokker Team - Dxkevboss 2:1

75e minuut.
Ingvason verovert de bal door een tackle van achteren. Ingvason passt de bal met de wreef. Nonnason rent richting de bal. Patreksson rent richting de bal. Patreksson draait met de bal, schiet en ... Kárason bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vituzza Sokker Team - Dxkevboss 2:2

86e minuut.
Lúðvíksson passt de bal in één keer door. Jónharðson probeert naar een medespeler te passen. Örnsson speelt de bal door. Axelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Axelsson passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vituzza Sokker Team 63%, Dxkevboss 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vituzza Sokker Team - Dxkevboss 2:2