Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stoltir Ásar mikaelmani
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen zwak


20e minuut.
Klungelig pakt Þórhallsson de bal. Sæþórsson is nu in balbezit. Sæþórsson geeft de bal voor. Unnsteinsson is nu in balbezit. Unnsteinsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Jóason geeft een hoge lob. Jóhannesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jóhannesson passt de bal met de wreef. Sæþórsson rent richting de bal. Sæþórsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Sindrason zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Þorbjörnsson kan de bal niet met de borst controleren. Atlason rent richting de bal. Þorbjörnsson onderschept slim de pass. Þorbjörnsson geeft een hoge lob. Margeirsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kristinsson rent richting de bal. Kristinsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stoltir Ásar - mikaelmani 1:0

36e minuut.
Eyþórsson kan de bal niet met de borst controleren. Eyþórsson passt de bal met de wreef. Þórirsson is nu in balbezit. Unnsteinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Unnsteinsson haalt uit met een fantastische trap. Sigurbjörnsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

45e minuut.
Eyþórsson rent richting de bal. Eyþórsson geeft een hoge lob. Sigurjónsson rent richting de bal. Sæþórsson verovert de bal door een tackle van achteren. Sæþórsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stoltir Ásar 65%, mikaelmani 35%.
Stoltir Ásar - mikaelmani 1:0

51e minuut.
Atlason geeft de bal voor. Friðriksson is nu in balbezit. Friðriksson geeft een hoge lob. Unnsteinsson heeft problemen om de bal te vangen. Unnsteinsson haalt uit met een fantastische trap. Paal! Sigurbjörnsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Daar is Sigurjónsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Unnsteinsson rent richting de bal. Unnsteinsson passt de bal in één keer door. Sæþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sæþórsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Sæþórsson verovert de bal door een tackle van achteren. Sæþórsson passt de bal met de wreef. Sveinbjörnsson rent richting de bal. Unnsteinsson verovert de bal door een tackle van achteren. Unnsteinsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stoltir Ásar - mikaelmani 1:1

65e minuut.
Þórirsson onderschept slim de pass. Þórirsson geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Sigurjónsson de bal onder controle te krijgen. Unnsteinsson is nu in balbezit. Unnsteinsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Þórhallsson rent richting de bal. Jóason verovert de bal door een tackle van achteren. Jóason probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kristinsson de bal. Kristinsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Þórirsson passt de bal met de wreef. Jóhannesson is nu in balbezit. Jóhannesson passt de bal zonder na te denken. Unnsteinsson is nu in balbezit. Unnsteinsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stoltir Ásar 61%, mikaelmani 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stoltir Ásar - mikaelmani 1:1