Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Hawks Illir Firðir
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 15.9
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


3e minuut.
Ingason met een sublieme pass. Daar is Bragason, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bragason speelt de bal door. Kristbergsson rent richting de bal. Kristbergsson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Þorgeirsson is nu in balbezit. Þorgeirsson passt de bal in één keer door. Sigursteinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Einarsson onderschept slim de pass. Einarsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Hawks 53%, Illir Firðir 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Hawks - Illir Firðir 0:0

76e minuut.
Daar is Níelsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hallgrímsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigursteinnsson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hallgrímsson wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Hallgrímsson kan niet meer verder spelen. Guðbjörnsson komt het veld opgelopen. Þorgeirsson kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Steinarsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Þorgeirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorgeirsson draait met de bal, schiet en ... Steinarsson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Þorgeirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorgeirsson schiet op doel. Steinarsson bokst de bal weg. Klungelig pakt Einarsson de bal. Einarsson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hawks - Illir Firðir 0:1

78e minuut.
Októsson geeft een lange en hoge pass. Níelsson rent richting de bal. Einarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Einarsson schiet op doel. Steinarsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
The Hawks - Illir Firðir 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Hawks 60%, Illir Firðir 40%.
The Hawks - Illir Firðir 0:2