Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hraðir Æsir The Hawks
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 14.9
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Jansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jansson geeft een hoge lob. Sigursteinnsson heeft problemen om de bal te vangen. Vilbergsson rent richting de bal. Vilbergsson draait met de bal, schiet en ... Steinarsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Steinarsson trapt de bal weg van het doel. Böðvarsson kopt de bal weg. Vilbergsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilbergsson haalt uit met een fantastische trap. Sighvatsson probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Bragason probeert naar een medespeler te passen. Kristbergsson rent richting de bal. Arnbergsson is nu in balbezit. Aðalbjörnsson is nu in balbezit. Aðalbjörnsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Böðvarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jónasson verovert de bal door een tackle van achteren. Jónasson geeft de bal voor. Kristbergsson kan de bal niet met de borst controleren. Kristbergsson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Kárason geeft een lange en hoge pass. Jónasson kopt de bal weg. Böðvarsson heeft problemen om de bal te vangen. Kristbergsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristbergsson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Guðnason geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kárason zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aðalbjörnsson controleert de bal met de borst. Aðalbjörnsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hraðir Æsir - The Hawks 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hraðir Æsir 47%, The Hawks 53%.
Hraðir Æsir - The Hawks 0:1

71e minuut.
Sighvatsson probeert de bal aan de voet te houden. Sebastiansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jónasson bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilbergsson is nu in balbezit. Vilbergsson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Steinarsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Ormsson passt de bal zonder na te denken. Inworp. Eyvindsson met een snelle inworp. Jansson heeft problemen om de bal te vangen. Jansson geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Jónasson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jónasson speelt de bal door. Kristbergsson rent richting de bal. Aðalbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Aðalbjörnsson haalt uit met een fantastische trap. Paal! Ingason probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hraðir Æsir 39%, The Hawks 61%.
Hraðir Æsir - The Hawks 0:1