Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mikaelmani The Hawks
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 14.4
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


6e minuut.
Ormsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eyþórsson onderschept slim de pass. Eyþórsson met een sublieme pass. Unnsteinsson rent richting de bal. Unnsteinsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Sigursteinnsson is nu in balbezit. Jóhannesson onderschept slim de pass. Jóhannesson met een sublieme pass. Unnsteinsson rent richting de bal. Unnsteinsson haalt uit met een fantastische trap. Steinarsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mikaelmani - The Hawks 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mikaelmani 45%, The Hawks 55%.
mikaelmani - The Hawks 1:0

51e minuut.
Kristbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristbjörnsson geeft een hoge lob. Atlason geeft de bal voor. Eyþórsson is nu in balbezit. Eyþórsson draait met de bal, schiet en ... Steinarsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Sigursteinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jóhannesson onderschept slim de pass. Jóhannesson geeft een lange en hoge pass. Unnsteinsson rent richting de bal. Unnsteinsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mikaelmani - The Hawks 2:0

62e minuut.
Ingason passt de bal in één keer door. Sighvatsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Unnsteinsson verovert de bal door een tackle van achteren. Unnsteinsson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Sæþórsson geeft de bal voor. Bragason bereikt de bal nog maar net als eerste. Atlason onderschept slim de pass. Atlason geeft de bal voor. Sæþórsson geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ingason passt de bal met de wreef. Þórirsson heeft problemen om de bal te vangen. Aðalbjörnsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Þórirsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Þórirsson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Jónasson kopt de bal weg. Daar is Sæþórsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kristbjörnsson is nu in balbezit. Unnsteinsson verovert de bal door een tackle van achteren. Unnsteinsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mikaelmani - The Hawks 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mikaelmani 28%, The Hawks 72%.
mikaelmani - The Hawks 3:0