Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vituzza Sokker Team Stoltir Ásar
442 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Kristinsson rent richting de bal. Torfason is nu in balbezit. Kristinsson onderschept slim de pass. Kristinsson haalt uit met een fantastische trap. Kárason probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vituzza Sokker Team - Stoltir Ásar 0:1

8e minuut.
Sigurbjörnsson trapt de bal weg. Kristinsson kopt de bal weg. Ármannsson probeert de bal met de borst te controleren. Ármannsson schiet op doel. Kárason maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Tinnason is nu in balbezit. Sigurjónsson rent richting de bal. Tinnason is nu in balbezit. Lúðvíksson rent richting de bal. Lúðvíksson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Axelsson met een sublieme pass. Albertsson is nu in balbezit. Albertsson probeert naar een medespeler te passen. Ármannsson rent richting de bal. Ármannsson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Albertsson met een sublieme pass. Lúðvíksson is nu in balbezit. Lúðvíksson passt de bal in één keer door. Karlsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlsson schiet op doel. Sigurbjörnsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Sigurjónsson heeft problemen om de bal te vangen. Lúðvíksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigurjónsson rent richting de bal. Lúðvíksson verovert de bal door een tackle van achteren. Lúðvíksson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Styrmirsson rent richting de bal. Jónharðson verovert de bal door een tackle van achteren. Jónharðson geeft de bal voor. Kristinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristinsson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vituzza Sokker Team 60%, Stoltir Ásar 40%.
Vituzza Sokker Team - Stoltir Ásar 0:1

59e minuut.
Daar is Sigurjónsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Styrmirsson geeft een lange en hoge pass. Sveinbjörnsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karlsson rent richting de bal. Karlsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Ármannsson passt de bal zonder na te denken. Örnsson rent richting de bal. Örnsson passt de bal met de wreef. Lúðvíksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lúðvíksson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vituzza Sokker Team - Stoltir Ásar 1:1

87e minuut.
Ármannsson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Þórhallsson komt het veld opgelopen.

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kárason trapt de bal weg. Styrmirsson kopt de bal weg. Lúðvíksson is nu in balbezit. Lúðvíksson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vituzza Sokker Team 52%, Stoltir Ásar 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vituzza Sokker Team - Stoltir Ásar 1:1