Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
نمتنىتىاىلا Icemen
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Eyjólfsson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Steinþórsson. Eyjólfsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Agnarsson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Eyþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eyþórsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Steinþórsson rent richting de bal. Steinþórsson passt de bal zonder na te denken. Óskarsson heeft problemen om de bal te vangen. Sindrason bereikt de bal nog maar net als eerste. Sindrason schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
نمتنىتىاىلا - Icemen 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: نمتنىتىاىلا 79%, Icemen 21%.
نمتنىتىاىلا - Icemen 1:0

50e minuut.
Vigfússon geeft een lange en hoge pass. Agnarsson rent richting de bal. Agnarsson probeert naar een medespeler te passen. Arnfinnsson is nu in balbezit. Arnfinnsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
نمتنىتىاىلا - Icemen 1:1

52e minuut.
Arnfinnsson onderschept slim de pass. Arnfinnsson geeft een hoge lob. Harðarson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eyþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eyþórsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
نمتنىتىاىلا - Icemen 1:2

59e minuut.
Ríkharðsson speelt de bal door. Vigfússon rent richting de bal. Vigfússon geeft de bal voor. Eyþórsson is nu in balbezit. Eyþórsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Ríkharðsson rent richting de bal. Carlsson verovert de bal door een tackle van achteren. Carlsson probeert naar een medespeler te passen. Sindrason rent richting de bal. Sindrason haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
نمتنىتىاىلا - Icemen 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: نمتنىتىاىلا 44%, Icemen 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
نمتنىتىاىلا - Icemen 2:2