Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fylkir nevo
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 20.2
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
zwak Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Atlason verovert de bal door een tackle van achteren. Sveinbjörnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Sveinbjörnsson speelt de bal door. Hannesson is nu in balbezit. Hannesson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Elísson kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Geirsson de bal onder controle te krijgen. Nökkvason rent richting de bal. Hannesson onderschept slim de pass. Hannesson schiet op doel. Fannason probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Geirsson speelt de bal door. Elísson is nu in balbezit. Elísson geeft een hoge lob. Hrafnkelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrafnkelsson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Þórarinnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Þórarinnsson passt de bal in één keer door. Hannesson is nu in balbezit. Geirsson is nu in balbezit. Geirsson haalt uit met een fantastische trap. Fannason probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Elísson met een sublieme pass. Aronsson geeft de bal voor. Nonnason kopt de bal weg. Atlason rent richting de bal. Atlason haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Svanlaugsson rent richting de bal. Aronsson onderschept slim de pass. Aronsson geeft een lange en hoge pass. Nökkvason bereikt de bal nog maar net als eerste. Nökkvason schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fylkir - nevo 0:1

43e minuut.
Októsson kopt de bal weg. Geirsson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nonnason. Nonnason krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fylkir 47%, nevo 53%.
Fylkir - nevo 0:1

89e minuut.
Sveinbjörnsson rent richting de bal. Sveinbjörnsson geeft een lange en hoge pass. Atlason speelt de bal door. Hrafnkelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrafnkelsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fylkir - nevo 0:2

90e minuut.
Geirsson geeft een hoge lob. Októsson kopt de bal weg. Klungelig pakt Geirsson de bal. Hannesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannesson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fylkir 38%, nevo 62%.
Fylkir - nevo 0:2